« Klassiska bilar
Reparation och montering

Annan typ av reparation

Reparera bilar, det är något jag kan. Något jag inte kan, det är att laga iphone Eskilstuna. Det är något som andra får syssla med och snart kommer jag att skicka telefon på lagning, eftersom jag var smart nog att tappa min mobil rakt på golvet i garaget. Den ser inte vacker ut nu, det är ju rätt många sprickor i den om man säger så! Får väl skylla mig själv, hade den i framfickan på skjortan och lutade mig framåt och den gled ur!

Kanske ska satsa på en ny telefon snart

Jag har i och för sig ett bra tag funderat på att köpa mig en ny telefon, men samtidigt, det är ju rätt dyrt att skaffa en ny smartphone. Man tycker ju att när de kostar så mycket att köpa, att de borde hålla bättre. De tegelstenar till telefoner man hade förr, de höll bra mycket bättre. Dock var de ju kanske inte de bästa på andra sätt, om man säger så.

Kanske billigast att laga

Ska nog satsa på att laga telefonen i första hand och se vad det blir av det. Jag tror och hoppas i alla fall att det ska gå att laga den. Sen, kanske framöver så kan man satsa på att köpa en nyare telefon, när abonnemanget gått ut på den jag har för då kan man få en ny, till bra mycket bättre pris via sin operatör ju!

27 aug 2018