« Klassiska bilar
Reparation och montering

Klassiska möbler, eller moderna?

Även om klassiskt är bra, som när det kommer till bilar, så är jag nog mer av ett fan av moderna möbler. Som vår fåtölj hemma, den är av modernt snitt och snygg att se på. Dock finns det ju klassiska fåtöljer som är riktigt sköna. Som sådana öronlappsfåtöljer ni vet. Sådan hade vi i mitt barndomshem. Så i och för sig, en sån fåtölj kan jag nog tänka mig att skaffa igen. men pratar vi andra möbler, så är det mer modernt vi alla gillar i familjen. 

Jag har ju även lite möbler ute i garaget, men det är mest loppisfynd. Vill inte ställa ut snygga, dyra möbler där, för då kan de få både det ena och det andra på sig. Det vore ju lite synd.

Investera i lite nytt?

Har mina funderingar dock på att köpa hem lite nya möbler. Förvaring till garaget till exempel, samt att vi har pratat om att göra ett gästrum. Vi har ju en del som hälsar på och då kan det vara skönt för dem att få ett eget rum att stänga om sig, och inte sova på soffan som det varit innan. Vi får se om vi köper en säng till detta rum eller om det blir en bäddsoffa. Finns ju båda alternativ att välja på menar jag. Ska kolla in lite på nätet vad vi ska ta och köpa hem tänkte jag. Så får vi se vad det blir.

28 May 2018