« Klassiska bilar
Reparation och montering

Måla om garaget i sommar

Har insett att det inte bara är insidan av garaget som behöver piffas till. Har sett att det är dags att måla om hela garaget! Det var ju bra länge sedan det gjordes, så det är väl bara att ta tag i det nu i sommar kanske, så att det blir gjort. Det är ju rätt enkelt att måla om själv, bara fixa byggställningar, så att man kommer upp och nåt överallt. Det är smidigare att ha såna än att springa runt med en stege!

Få hjälp av vänner

En tanke är ju att bjuda hem ett par polare på en helg och så tar man och gemensamt målar garaget. Så kan man ju stå för öl och något gott käk till dem som hjälper till. Kanske man även ska se över taket på garaget, samt att kanske kanske kan få till att måla huset med, när man ändå håller på. Har man ändå byggställningar, samt en massa polare hemma med målarpenslar, så varför inte?

Hinna med bilträffar med

I sommar har jag väl inte bara tänkt att greja hemma, utan vill även komma ut och åka på en del bilträffar. Det är ju allra trevligast att göra detta just under sommaren när det är skönt väder och denna sommar är ju helt fantastisk med sin sol och sin värme, dag efter dag. Jag hoppas att det kommer hålla i sig!

18 Jul 2018