« Klassiska bilar
Reparation och montering

Man kanske skulle sluta röka?

Jag har rökat i många år, och går ofta runt i garaget och lurvar runt med en cigg i munnen. Det har dock varit så på senaste tiden att jag inte känt att det varit så bra. Jag funderar på om det kanske vore en bra idé att sluta röka, innan man drabbas av nåt värre än pipande lungor på morgonen. Dock vet jag inte hur motiverad jag är att bara lägga rakt av. Vet att jag testat det ett par gånger tidigare men det har ju aldrig funkat. Vad jag behöver är ett hållbart hjälpmedel.

Hjälpmedel för att sluta röka

Jag vet ju att det finns plåster, tabletter, tuggummin och sånt men så har jag även läst om e cigg. Det är en slags elektronisk cigarett om jag förstått det hela rätt. Såg att man kan köpa e cigg på EQcigs så funderar på om jag skulle göra det. Det skadar ju inte att testa menar jag. Jag tror nämligen inte att plåster eller andra saker kommer att funka. Med en el cigg så får man i alla fall nästan samma känsla som att röka en vanlig. Såg att det även fanns många modeller att välja mellan.

Kanske kan bli rökfri

Jag hoppas ju på att det ska gå att bli rökfri. Det är ju bra för dels min hälsa, men så är det ju även bra mycket bättre för ekonomin. Och ju mer pengar jag sparar, ju mer pengar kan jag lägga på mina bilar!

 

16 May 2018