« Klassiska bilar
Reparation och montering

Pimpa företagets bil med bildekor

bil med bildekor

Om du har en bil som du kör för företaget, alltså en företagsbil så är det inte fel att satsa på profilering även av den. Att göra reklam på olika sätt för ditt företag är bra och ofta ett måste. Är du ofta ute och kör så kan det vara idé att satsa på bildekor i form av skyltar eller dekaler. Du hittar bildekor Stockholm på PSS. Genom att sätta en eller flera dekaler på bilen så kommer du  och den att synas, var du än kör bilen. Ditt företags fordon blir som en rullande reklamskylt kan man säga. Du gör reklam så fort du börjar köra!

Se till att synas

Att sticka ut i mängden är ofta ett måste, särskilt om det är en hög konkurrens inom den bransch du verkar i. Att göra reklam, på olika sätt och med olika medel så kan du synas på ett bra sätt. Du kan göra folk uppmärksamma på att du och ditt företag syns. Det är inte fel att att ha webbadress eller annat på den skylt du sätter på bilen. Så att de som blir nyfikna lätt kan hitta dig. På så vi kan du få fler kunder och det utan att behöva anstränga dig särskilt mycket. 

Det går att satsa på dekaler så väl som en helfoliering av bilen. Du kan få hjälp med kreativa lösningar av bildekor Stockholm genom att anlita PSS. De kan detta med skyltar och dekaler. 

17 Jan 2020