« Klassiska bilar
Reparation och montering

Smarta klädskåp i garaget

I garaget har jag länge haft ett par skåp, med rejäl kätting och hänglås. I de skåpen har jag haft lite dyrare verktyg, som jag inte vill att någon ska sno eller så. Men det har varit lite bökigt att ha dessa skåp och inte en optimal lösning. Jag har därför funderat mycket på vad jag ska ha istället för dessa. Men så kom jag över ett par klädskåp, från en skola, som bytte ut alla sina klädskåp. Det är såna stora i plåt ni vet, som går att låsa. Så nu tänkte jag att jag kan ju ta dessa låsbara skåp och ha i garaget. Jag fick dem gratis och jag kunde ta hur många jag ville. Jag tog hem 10 stycken, men ska väl inte ha alla i garaget, det tror jag inte i alla fall.

Var mer kan jag använda dem till

Frågan är bara vad jag ska göra med de skåp jag inte ställer i garaget. Jag tyckte det var lika bra att ta många på en och samma gång. Hellre det än att jag tog för få. Jag ska lura lite på detta med dessa klädskåp om man kan göra något bra av det eller bara nåt kul.

Bygga om?

Kanske klädskåpen går att bygga om till något? Jag har ju verktyg för att skära i plåt, så kanske ska skapa nåt kul av dem. Eller så har jag kvar dem som de är, och bara hittar en plats till att ställa dem på. Jag får som sagt fundera på saken!

20 May 2018