« Klassiska bilar
Reparation och montering

Tripp med bilbingo och picknick

Något som är riktigt mysigt det är att packa en picknickkorg och åka på bilbingo. Det är något jag och min fru brukar göra lite då och då. Vi gjorde det i helgen som var, hade med en massa gott att äta och nyputsad bil och humöret på topp. Vädret kanske inte var det bästa, men vad gör det! Andra tripper vi brukar göra med bilen är cruising, det är också trevligt.

Massa gott i picknickkorgen

Oavsett om vi bara åker och spelar bilbingo eller tar bilen på en lång tur, så brukar vi packa med saker att äta. Både jag och min fru är förtjusta i picknickmat, samt så klart lite sötsaker efteråt. Denna helgen hade vi med grillad kyckling, potatissallad och grönsaker, samt att min fru hade bakat en så god körsbärskaka till kaffet sedan. 

Blev ingen bingo

Dessvärre var inte turen på vår sida i helgen, ingen av oss fick bingo, men vi fick en trevlig stund tillsammans. Man har ju ändå chansen att vinna och är man inte med, så kan man inte vinna alls. Nu kommer det nog inte att bli så mycket mer bilbingo detta året, då det är höst och vinter på gång, så då blir det andra sätt att umgås på. Men det är ju trevligt det med. Höstmys i soffan med ost och vin till exempel är ju inte fel!

19 Jul 2018