« Klassiska bilar
Reparation och montering

Ut och fira med polaren

Till helgen är vi ett gäng med killar som ska ut och dricka öl tillsammans. Det händer ibland att vi gör det, för det är ett trevligt sätt att umgås på. Denna helg är det är det extra speciellt, eftersom en av mina vänner har två saker att fira. Dels fyller han år samt att han precis nyss fick ett jobb, något med säkerhetsventiler, det efter att ha varit arbetslös i fyra år! Han har hjälpt mig mycket med mina bilar, men har inte kunnat anställa honom tyvärr, så är glad att han fick jobbet han nyss sökte. Nu vet jag inte exakt vad säkerhetsventiler är och vad han ska göra, men det är inte mina bekymmer.

Testa olika ölsorter

När vi är ute och dricker öl, så försöker jag alltid att testa ett par olika sorter jag inte testat innan. Vi har en pub som vi brukar gå till och de har ju hur många sorter som helst. Det är bra att det finns ett rejält utbud att smaka av, eller hur!

Det blir middag med

Det blir även att vi ska ut och käka, men vart det blir, är inte bestämt ännu. Troligen blir det en restaurang med goda köttbitar, då vi alla gillar kött i alla former. Vårt grabbgäng brukar även ses hemma hos varandra just för att grilla sånt, när det är sommar. Helt perfekt med öl och en goid köttbit.

 

27 Aug 2018