« Klassiska bilar
Reparation och montering

Vem städar hemma hos er?

Hur ser er fördelning ut hemma med städning? Är det en av er eller båda som lägger ner energi på att städa och greja? Vi hos oss försöker göra tillsammans, så att det inte ska bli så jobbigt. Nån gång har vi anlitat storstädning Stockholm av en firma. Det kan vara rätt skönt att nån storstädar på det viset, då blir inte veckostädningen så jobbig att göra. Storstädning med städfirma rekommenderas verkligen. 

Skönt med ordning och reda

Innan, då jag jobbade på kontor, så hade vi alltid kontorsstädning Stockholm. Städfirma som kontorsstädar är toppen för då vet man att det alltid bli rent och snyggt och bra. Jag är en person som gillar ordning och reda, även om det inte alltid syns. Men som sagt vi försöker varje vecka städa tillsammans och om det är inför en högtid eller inför vår/sommar, så är det en storstädning med firma som gäller.

Garaget är min avdelning

Jag har ju ett ganska så stort garage och här är det det bara jag som städar. Det känns bäst så då det är jag som alltid så att säga stökar ner och har mig. Då är det inte mer än rätt att även jag är den som städar upp allt. Det ska inte någon annan behöva göra. Men det är ok, så stökigt där ute brukar det inte direkt bli ändå, så det går snabbt att få ordning på allt ändå.

14 May 2018